Andreu Valor, un «Insurrecte» de la cançó a La Bohèmia

 Andreu Valor, un «Insurrecte» de la cançó a La Bohèmia

El cantautor de Concentaina presenta el seu nou treball en directe el 20 de març

Castellón, 24 de febrero 2021. Andreu Valor presentará el seu nou disc, «Insurrecte», en un espectacular directe que tindrà lloc el proper 20 de març a La Bohèmia. Un títol que ja denota a quin costat es posiciona el cantautor de Concentaina. Compromés amb la sensibilitat i respecte cap a les persones, ha editat 7 discs discogràfics des dels seus inicis en solitari en 2007 i ara prepara un huité disc diferent. Possiblement el seu millor disc. En 2020 celebrarà els seus 1000 concerts de carrera i per això el tracte al projecte i tot el que l’envolta serà molt exigent.

Canviarà el so, el concepte, l’escenografia, la manera d’expressar-se… l’única cosa que és intocable és la preocupació pel món que ens toca viure i que hem de defensar. Llavors l’essència crítica, humana i tolerant seguiran combatent a tot allò que vol destruir vida i persones. L’any 2000 creà junt a altres companys el seu primer grup i amb el qual durà a terme la seua iniciació al llarg de vuit anys.

«Un concert de 10 anys» és una producció CD+DVD que va presentar el 2018. Va commemorar una dècada als escenaris en solitari, amb un concert recordat a Cocentaina l’últim desembre. El mateix va publicar Poemetza’t, un disc amb quinze poemes de Ovidi Montllor, Ponç Pons, Simona Gay i altres, musicats per Valor. El 2020 va tornar presentant Insurrecte. L’album va rebre el premi Carles Santos, com millor disc de cancò d’autor.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.